onsdag 18 februari 2009

16-åring i huset idag!


Våran fina Jonatan fyller 16 år idag! Han har lanat (? stavas det så???) hela förra natten hos sin kompis Fille och hämtades hem på eftermiddagen. Daniel lagade önskematen palt (Jonatan älskar palt men jag misstänker att han dels valde det för att ge igen till Benne som valde lasagne på sin födelsedag) till middag, och sedan har vi fikat en massa gott efter det. Eftersom det är sportlov så är det fullt med aktivitet hela, hela tiden och tidigt i morgon bär det av till Kungsberget för Jonatan. Benne hade också planerat för en skiddag men ligger tyvärr i feber. Alex nöjer sig med att åka skridskor och spela innebandy han...



Såååååååå här gamla barn har vi!!!!!!



Nokia 5800xpressmusic
En sådan här ap-cool mobil önskade han sig, efter mycket om och men, helst hade han väl tagit pengarna men det går vi inte med på ;) Den lanserades i förrgår och är slut överallt men vi lyckades få tag på en, i rätt färg till och med! Det har varit rätt mycket "show" kring denna lansering så "alla" vet vad det är för en telefon och sånt kan ju vara viktigt när man är 16 år ;)




Jonte är inte så mycket för fikabröd, han ville hellre ha frukt och nötter som fika. Vi andra uppskattade dock Dajm- tårtan desto mer ;)


Nu ska jag fixa matsäck till Jonte till i morgon. Sedan är det bastu, underbart!