söndag 24 oktober 2010

Finaste lamporna i stan!


Lyx- helg- frukost med Dajm- Oboy!


Jag har letat efter den ultimata kökslampan i minst ett år, både i fysiska affärer och på varenda liten nätbutik. Alltid är det något fel: Fel färg, fel form, fel stad (ILVA) eller fel pris (!)

Den första lampan jag tittade på var Craven från Mio. Det var egentligen inget fel på den, förutom att man ju inte kan köpa den första lampan man ser utan att ha koll på det övriga utbudet. Men- nu har jag verkligen örnkoll på utbudet, och Craven skiljer sig fortfarande från mängden! Därför slog jag till på två stycken på väg hem från jobbet i fredags.

I går satte Daniel upp de finaste lamporna på stan, över våra lika fina köksmöbler:





Annat som hände igår, var att jag fick bort varenda liten sommarjacka och - sko. Tvättade och klara för nästa vår finns allt nu i varmförrådet i övervåningen. Vinterkläderna hänger framme, och jag, Alex och Oliver var iväg och kompletterade deras garderob med följande:

Alex fick jacka, mössa och handskar och Oliver fick jacka, byxa, mössa, handskar och skor.


Oliver var sååå nöjd med sina nya kläder! Här har han klätt ut sig till en snowboard- åkare :)


En stor händelse i vårt liv är att Natalie plötsligt ville sluta med välling. Hon äter hellre en macka eller havregrynsgröt till frukost. 
Det är otroligt skönt, men samtidigt lite vemodigt på något sätt. Vi har handlat välling nästan varje vecka i över 17 år! Alla våra barn har älskat välling, och periodvis levt på det, förutom Oliver som vägrade ens smaka :)


Bäbistiden är verkligen över på riktigt nu!