söndag 23 maj 2010

Begynnande diskbrock...

... var diagnosen Daniel fått när han äntligen kom hem efter 12 timmar på akuten. Den diagnosen hade jag ställt 5 minuter efter att han åkt, efter ca en minuts googlande. Alla symptomen tydde på det. Kanske skulle jag börja extraknäcka som doktor :)

Vi vet inte ännu riktigt vad det innebär. Eller, det vet ingen. Det kan gå över av sig självt eller så kan det bli kroniskt och orsaka allt möjligt.

Han fick en massa "knark" utskrivet och två veckors sjukskrivning. Han planerar att vara hemma "åtminstone i morgon, sedan får vi se" ;)


Önskelunchen pannkakor med grädde och mosade jordgubbar/blåbär samt sommarfavoriten isthé. Vi lagade till maten med gemensamma krafter!


Vi övriga har haft en riktig innemysar- dag! Det har forsat ner vatten från skyarna oavbrutet hela dagen. Ett tag var det åska och muller och ett par strömavbrott också. Den varma luften krockar väl med den kalla som tydligen är på väg hitåt...


På kvällskvisten åkte vi iväg till en relativt nyöppnad matvaruaffär vi aldrig varit på, som heter City Gross. Vi behövde inte handla något, det var mest för att komma ut lite grann. En kul överraskning var deras Amerika- hylla, som var en riktigt äkta en! Jag köpte lite saker som jag visste var goda, från vår Amerika- resa för 100 år sedan: Torrkött med teriyaki- smak (för Jonte), riktig jordnötssmör, lite olika drycker, macaroni-and-cheese, chokladsirap och grillsås med röksmak. SUPERSKOJ!!!


Pärlan red på en äkta cowboyhäst utanför affären!


Vi avslutade turen med att äta på MAX. Min mat, MachoNacho chicken, var en riktig HÖJDARE!!! Kycklingburgare med nachos- chips, guacamole och rödlök, MUMS!


Oliver är helt galen i deras smält- ost. Han skulle kunna äta sig mätt på bara osten!