söndag 16 maj 2010

Kalas och besök, besök och kalas!

Vilket väder det har varit de senaste dagarna, värsta värmeböljan! Här sitter det två små ungar och förmiddagsfikar ute på altanen, Oliver fortfarande i pyjamas!


Dammsugning av pool- botten pågår. Det är för övrigt det enda som blivit gjort på gården. Jag känner LITE stress över allt som borde göras, men vi har aldrig tid ju! Den kommande veckan kommer att vara exakt lika fullbokad som alla andra veckor i maj.


Att välja snoddar och klämmor för dagen är ett stort och viktigt projekt :)


I går hade vi kalas nummer två för Oliver, med bland annat faddrarna Göran och Erika. Till Natalies stora lycka, för det innebar lek med Celine!
Vi satt ute på altanen och fikade, utan att frysa! Vi brukar göra det när Oliver fyller år, därför var det skoj att det råkade vara lika fint väder i år igen!


I kväll (läs: just nu) har Jonatan och Benjamin ett gäng med kompisar här (12 st.). Vilken tur att det fortfarande är varmt och fint ute :) De har bara varit in och hämtat fika, annars har de varit ute på gården hela kvällen...
Vad de gör på (de smygtagna) bilderna har jag däremot ingen aning :) Spelar något antar jag... Och tjejerna verkar ha lånat tröjor av Benne...